U bent hier : Homepagina » Bestuur » Nieuwsbrief » Halloween training

Halloween training

D 10 september 2017     H 20:08     A Michaela Luycx    


Hoihoihoi vrienden van Pelagos,

Armand en Gina doken “letterlijk” het nieuwe duikseizoen in, bij de aanvang van de eerste zwembadtraining op 5 september jongsleden.
Hopelijk belooft het een even “spetterend” duikjaar te worden.

Zoals reeds meermaals aangekondigd werd, is het ons jubileumjaar: op 28 september is het 25 jaar geleden dat de club zich als vereniging liet boekstaven. In oktober beginnen we dus aan ons verjaardagsseizoen.

Op 30 oktober zal als eerste event, een bijzondere zwembadtraining georganiseerd worden: een Halloween Special ! Duisternis zal nederdalen en griezelige creaturen (meer dan anders) zullen spoken in en rond het chlorige water. Niettegenstaande de obscure obstakels, zal Pelagos bewijzen dat ze de opgelegde trainingsopdrachten even goed kan volbrengen.

Om organisatorische redenen wordt gevraagd om via de Doodle kenbaar te maken of je al dan niet aanwezig zal zijn op deze bijzondere training en dit graag uiterlijk tegen 9 oktober. Dit laat ons toe op voorhand groepen samen te stellen om met het grootst mogelijk succes het duistere oefenparcours, door sinistere en demonische duikinstructeurs bedacht, af te leggen.

Om de dwalende geesten niet te ontgrieven. vragen we stipt op tijd te komen. Het opzet is om reeds op het aanvangsuur, zijnde 20u30, aan de zwembadkant klaar te staan om aldaar zo vlug mogelijk de boodschappen van gener zijde te ontvangen.

Zin om die GEESTigaards te verschalken ?

Ik kijk er naar uit. Jullie toch ook !