Hoe trots mogen we zijn !

Print Friendly, PDF & Email
2017_winterduik_09

Toen ik vorige maandagavond in Ekeren stond, rond mij keek en zag wat er allemaal aan het gebeuren was overviel mij een vorm van fierheid. Ik nam even wat afstand en sloeg het allemaal gade:

Ik zag hoe iedereen mooi op tijd aanwezig was vanuit alle uithoeken van het land.

Ik zag hoe we op een doordeweekse avond met  17 Pelagasten en Grieten aanwezig waren om er een mooie duikavond van te maken.

Ik zag hoe onze Patrick als KI-1 een schitterende briefing gaf zonder extra franjes maar wel met alles erop en eraan, iedereen stond echt aandachtig te luisteren en ik zag bewondering in de blikken van de andere kandidaat instructeurs.

Ik zag hoe er ruim voldoende kader aanwezig was om aan alle wensen van de verschillende opleidingsniveaus te voldoen. Zelfs enkele fun-groepen konden er van af.

Ik zag dat alle kandidaat D1’s  aanwezig waren en klaarstonden voor hun verdere vorming tot D1.

Ik zag hoe 2 onaangemelde duikers, zonder enige schuine blik, verwelkomd werden in de groep en probleemloos mee konden duiken.

Ik zag ons Véronique glunderen toen ze, als kersverse D1, de kantveiligheid overgedragen kreeg van Patrick.

Ik zag hoe alle duiken perfect verliepen, oefeningen gedaan werden, aan- en afmeldingen door iedereen bij Véro, etc, etc…

Kortom, een supergeslaagde avond dankzij de inzet van iedereen en dan bedoel ik ook werkelijk iedereen !

Ook Hightower met zijn dik oog, ook Cé die zijn Desperado deelde…

Dit is het DNA van Pelagos en de reden waarom we al bijna 30 jaar bestaan. Een club waarbij iedereen mekaar helpt en iedereen op zijn manier een steentje bijdraagt. Het is ook een enorme stimulans om er te blijven voor gaan als Duikschool met een kader om “u” tegen te zeggen. Op kwaliteit sluiten we geen compromissen maar het resultaat mag dan ook gezien worden !!

Merci en tot aan de waterkant.

Deel met je vrienden

This Post Has One Comment

  1. Avatar photo
    Webmaster

    Een inspirerend artikel… Dank je Karel !

Comments are closed.