Uitstap naar Todi okt. 2019

Print Friendly, PDF & Email
1-IMG_0917

Mooi op tijd vertrokken.  Sightseeing langs de E17 en kleinere straatjes dankzij een plotse wegomlegging.  Toegekomen bij TODI volgde een mooie briefing door Patrick en de plaatselijke zeemeermin, of nee het was zoet water dus eerder de plaatselijke meermeermin.  of is het minminmeer. of … beetje verwarrend soms…   soit.  

Gevraagd werd om de 48 vissoorten die we op papier meekregen te vinden; 2 buddyteams konden zelfs een prijs winnen.   1 ploeg moest gediskwalificeerd worden omdat ze de onderwaterpen van het andere buddyteam hadden afgenomen !  Het winnende team had 45 vissoorten gezien, straf !   Mijn buddy en ik hebben de vissen proberen tellen, niet te doen, we zijn gestopt bij 2733 stuks.   

Een leuke activiteit voor jong en oud: onze duikgroep was dat ook, van Mart met haar 7 lentes tot ADB met iets meer lentes !  Mart en Stien vatten het nadien samen als “leuke vissen, niet te warm en niet te koud, super veel leuke dingen waar je kan op gaan zoals de balk, en grotten om naar te kijken”.  Iedereen vond het tof; iedereen – zo kennen we Pelagos weer – hielp elkaar en liet elkaar toe om zijn duik te doen zoals hij wou.  Speciale dank aan de kantverantwoordelijke en het snorkelteam.  Super.  Een warme douche na 70 minuutjes duiken deed deugd. 

Dan, waarom we dit alles doen en doorstaan, namen we het aperitief in de herfstzon bij Remise 56.  Leuke babbels, lekkere trippel !  De keuken was even goed.  De bediening mocht er ook zijn.  Om 16u nog vlug een Pelagos-groepsfotootje nemen en dan huiswaarts.  Topdagje.  Weerom.  Dankjewel Patrick !

Deel met je vrienden

This Post Has 3 Comments

  1. Cedric

    Nog eens een dikke merci aan Patrick voor alles! Topdagje geweest.

  2. Tom

    ‘De bediening mocht er ook zijn.’ Verklaar u nader Bart 😉

Leave a Reply