We plannen in 2021-2022

Print Friendly, PDF & Email
planning2
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

De wekelijkse zwembadtrainingen herstarten op maandag 6 september 2021.

We zullen vanaf september training geven aan de fysieke groep, de onderhoudsgroep en de G-duikers; we zullen ook opleidingstraining geven aan een groep kD1 (VOLZET) en een groep kD3.

Dit alles afhankelijk van eventuele corona-maatregelen.

! UPDATE augustus ’21!

Onthaal sessie voor KD1 en KD3 op maandag 20 september ’21 in het Sportpak van Aalter.

  • Start voor KD1 rond 20:00 – Kennismaking, uiteenzetting van de opleiding, vraagstelling. Gevolgd door zwembadtraining.
  • Start voor KD3 rond 20:30 ipv training: Uiteenzetting van het traject, doelstelling, deelnemingsmodaliteiten, afspraken & verwachtingen,…

***

De HVD opleidingsdag gaat door op 12 december 2021 in Aalter-City van 9:00 tot max 17:00. Het wordt een mooie lesdag met leerrijke werkstations. Alle KD1-KD2-KD3 worden zeker verwacht. Wie het weer in “de vingers” wil krijgen is ook welkom.

***

Het Resque Traject dat vorig jaar werd geannuleerd zal weer worden opgestart. Tijdens enkele zwembadtrainingen en Transfo duiken worden jullie klaar gestoomd om af te sluiten in open water. Dit traject loopt over het volledige trainingsseizoen.

***

“Drie maal is scheepsrecht”, de lang verwachte Egypte-reis: 1 april tem 8 april ’22.

***

Het Duikweekend in 2022 is het startschot van ons 30-jarige bestaan ! De datum ligt nu definitief vast: van vrijdagavond 19 aug. tem maandagmorgen 22 aug. 2022. Als uitvalsbasis gaan we logeren in “Het Hooge Huis “ in Ouwerkerk. Ga maar eens neuzen op hun site www.hethoogehuis.com en prik dit al vast in jullie agenda.

***

Voor alle bovenstaande nieuwigheden komt er nog meer informatie zodra datums, tijden,… bekend zijn. Hou jullie mailbox in de gaten !

Deel met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin