Duikreis 2024 Live-Aboard Egypte !!

Print Friendly, PDF & Email
Scherm­afbeelding 2023-12-13 om 14.59.28

Zoals al aangekondigd hebben we wilde vakantieplannen voor 2024! We hebben in het verleden altijd goede ervaringen gehad met onze vrienden van Golden Dolphin in Egypte, en we hebben daarom ook nu weer beslist met hen in zee te gaan. Letterlijk 😊

We hebben de Golden Dolphin II geboekt voor een live-aboard op de route North – Wrecks – Straits of Tiran..

De route doet enkele beroemde wrakken aan zoals de Thislegorm, de Giannis D., de Carnatic,… maar ook de prachtige riffen van het marine park Ras Mohammed en de Straat van Tiran.  

Enkele sfeerbeelden van de boot kan je hier vinden.

Wanneer ?

Vertrek op donderdag 16 mei, terug op donderdag 23 mei

Quanta Costa ?

De cruise zelf komt op € 660,- pp.

Dat is inbegrepen: volpension, water/frisdrank/koffie/thee, 6 of 7 nachten op de boot (mogelijk de laatste nacht in een 4* hotel aan land, afhankelijk van het schema van de boot), 3 à 4 duiken per dag, 12l flessen, lood, duikgidsen, nitrox 32%, transfer van en naar de luchthaven.  

Ter plaatse is nog een vast bedrag van € 275,- te betalen.

Daar zit in: je visum voor Egypte, toeristenbelasting, haventaks, dive permits, toegang tot het marine park, brandstoftoeslag, enz. 

Wat zit er niet in: alcoholische dranken, nitrox hoger dan 32%, 15l flessen, en fooien voor de bemanning. 

Vluchten ?

De voordeligste vlucht is momenteel met Tui vanuit Brussel naar Hurghada. Met 20 kg ruimbagage komt de vlucht momenteel op een kleine € 550,- We bekijken momenteel nog of we eventueel een groepsticket zouden boeken, maar voorlopig lijkt dat een stuk minder voordelig. Wordt vervolgd.

Inschrijven ?

Schrijf je in via deze link en schrijf een voorschot van € 300,- over op de reisrekening van Pelagos: BE91 7460 1507 6676.

Tot in de Rode Zee !

Deel met je vrienden